ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / Effects of high hydrostatic pressure with reducing sodium chloride and sodium phosphate on physicochemical properties, microstructure, and sensory evaluation of beef gels / r1fak195

r1fak195


r1fak195.pdf
698d4c9a-c2ad-4ad4-b6ab-bef10166fc7a
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33903/files/r1fak195.pdf
ファイル ライセンス
r1fak195.pdf/r1fak195.pdf (8.7 MB) sha256 9de7bccb137d484563f5ba04bbca0e863e63c6b69bc415ab5f1aa553451b4103
公開日 2020-07-02
ファイル名 r1fak195.pdf
本文URL https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33903/files/r1fak195.pdf
ラベル 本文
フォーマット application/pdf
サイズ 8.7 MB
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3