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アイテム / Effect of Starch Properties on the Extent of Breakage of Non-Glutinous Dried Rice Cake / ZM_4(2)_121-124

ZM_4(2)_121-124


ZM_4(2)_121-124.pdf
0cd8e260-5e52-415a-b1ec-03c3406cf44e
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/1658/files/ZM_4(2)_121-124.pdf
ファイル ライセンス
ZM_4(2)_121-124.pdf/ZM_4(2)_121-124.pdf (474.4 kB) sha256 b05955733bcfee724518e8b92ea6e24e78379f54b144910944a299fff4193d94
公開日 2019-07-29
ファイル名 ZM_4(2)_121-124.pdf
本文URL https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/1658/files/ZM_4(2)_121-124.pdf
ラベル ZM_4(2)_121-124.pdf
フォーマット application/pdf
サイズ 474.4 kB
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