2024-03-29T15:31:50Z
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/oai
oai:niigata-u.repo.nii.ac.jp:00033903
2022-12-15T04:04:07Z
453:455
468:563:564
牛肉ゲルの理化学的特性,微細構造ならびに官能評価に及ぼす食塩およびリン酸塩低減・高静水圧処理の影響
Effects of high hydrostatic pressure with reducing sodium chloride and sodium phosphate on physicochemical properties, microstructure, and sensory evaluation of beef gels
Maksimenko, Anastasiia Aleksandrovna
177858
新潟大学
博士(農学)
新大院博(農)甲第195号
thesis
2019-09-20
application/pdf
application/pdf
1
158
13101甲第4663号
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33903/files/r1fak195.pdf
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33903/files/r1fak195_a.pdf
eng