2024-03-29T15:58:44Z
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/oai
oai:niigata-u.repo.nii.ac.jp:00033966
2022-12-15T04:04:14Z
432:433:434
453:455
高齢者用食材への応用に向けた低温スチーミングを用いた豚肉の軟化
Softening of the pork using low temperature steam cooking for the application to the ingredients for the elderly
辻, 友美
新大院博(学)甲第39号
jpn
thesis
http://hdl.handle.net/10191/00051764
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/records/33966
13101甲第4747号
博士(学術)
2020-03-23
新潟大学
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33966/files/r1nik39_a.pdf
application/pdf
204.1 kB
2020-08-31
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/33966/files/r1nik39_b.pdf
application/pdf
44.6 kB
2020-08-31