2024-03-29T00:00:28Z
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/oai
oai:niigata-u.repo.nii.ac.jp:00005920
2022-12-15T03:39:09Z
453:455
468:563:564
Nondestructive Evaluation of Eating Quality of Thai Rice Using Near Infrared Spectroscopy
Nondestructive Evaluation of Eating Quality of Thai Rice Using Near Infrared Spectroscopy
近赤外分光法によるタイ米の食味の非破壊評価
Siriphollakul, Pornarree
学位の種類: 博士(農学). 報告番号: 甲第4342号. 学位記番号: 新大院博(農)甲第174号. 学位授与年月日: 平成29年3月23日
新大院博(農)甲第174号
新潟大学
2017-03-23
eng
thesis
http://hdl.handle.net/10191/47497
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/records/5920
13101甲第4342号
博士(農学)
2017-03-23
新潟大学
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/5920/files/h28fak174_b.pdf
application/pdf
95.6 kB
2019-08-05
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/5920/files/h28fak174_a.pdf
application/pdf
135.7 kB
2019-08-05