2024-03-28T23:58:24Z
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/oai
oai:niigata-u.repo.nii.ac.jp:00005188
2022-12-15T03:38:11Z
432:433:434
453:455
Effects of food texture on the coordination between tongue pressure and propulsion of food bolus during the oropharyngeal phase of swallowing
Effects of food texture on the coordination between tongue pressure and propulsion of food bolus during the oropharyngeal phase of swallowing
食品物性が嚥下の口腔咽頭相における舌圧および食塊移送との間の協調に与える影響
谷口, 裕重
新潟大学
平成20年3月24日
新大院博(歯)第126号
新大院博(歯)甲第126号
2008-03-24
eng
thesis
http://hdl.handle.net/10191/7631
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/records/5188
13101甲第2969号
博士(歯学)
2008-03-24
新潟大学
https://niigata-u.repo.nii.ac.jp/record/5188/files/院博(歯)126.pdf
application/pdf
811.9 kB
2019-08-22